Villa's in De Boskamer

16.04.2020

De ontwikkeling De Boskamer is gewijzigd. Er zijn nu twintig royale kavels met luxe villa’s in diverse typen ontwikkeld in de historische tuinen van Landgoed Rijnhuizen.

Op termijn zijn er acht verschillende typen villa’s beschikbaar op specifieke locaties. Bijzondere villa’s die uitstekend aansluiten bij de cultuurhistorische waarde van het landgoed. De villa’s worden op dit moment nader uitgewerkt naar een definitieve vorm.  De Boskamer wordt mede dankzij de unieke compositie van de verschillende villa’s binnen het landschap een prachtige plaats om te wonen!

Op deze website treft u bij de button villa’s de eerste schetsen van de verschillende typen, zoals: de Poortwoning, het Paviljoen, het Theehuis, de Orangerie, het Koetshuis, de Rentmeesterwoning en de twee typen Schuurwoningen. Stuk voor stuk riante villa’s met hun eigen sfeer en kenmerken. Via de selector in de plattegrond bij aanbod kunt u heel eenvoudig zien welk type villa op de betreffende kavel gesitueerd is.

Wij hopen u te interesseren voor één van de twintig prachtige villa’s op Landgoed Rijnhuizen. Meld u nu alvast aan via het aanmeldformulier! U kunt hier de villa’s selecteren in volgorde van uw voorkeur.

Op het moment dat de start verkoop in zicht komt wordt u door ons persoonlijk benaderd. In de tussenliggende periode informeren wij u middels de nieuwsbrief van het project als er stappen gemaakt worden in de nadere uitvoering.

Terug naar overzicht